Vertrek en aankomst Curacao
Door: Daphne
Blijf op de hoogte en volg Daphne
02 September 2009 | Nederland, Amsterdam
Vanmorgen om 6 uur Nederlandse tijd opgestaan. Snel aankleden en beneden voor de laatste keer kijken of ik nu echt wel alles in mn tas gestopt had .. paspoort, portemonnee, vliegticket, boardingpas ..
Daarna nog even snel bij oli en lien doei zeggen ..
Martijn en Lisanne waren iets voor half 7 bij pap en mam thuis, we zijn toen maar meteen vertrokken want met die files weet je nooit hoe lang je onderweg bent.
Nou de files waren we voor met als gevolg dat we al iets na 8e op Schiphol stonden. Daar hebben we nog even lekker een bakkie gedronken en merkte ik toch wel dat ik een beetje zenuwachtig was (natuurlijk deed ik alsof dat niet zo was .. haha) Roel kwam ook nog eventjes langs.
Na 2 koppen koffie zijn we maar naar de gate gelopen. Het inchecken had ik gelukkig al via internet gedaan. Voordat ik door de douane kon heb ik natuurlijk eerst even afscheid genomen van pa, ma, tijn en li .. en ja dit was toch wel wat lastiger dan ik had verwacht..
Eenmaal door de douane .. en helemaal alleen zag ik dat het allemaal reuze mee viel met het vinden van de juiste gate. Nog even wat tijdschriften kopen en daarna dan toch maar naar de gate lopen .. F5. Toen ik hier aankwam stonden er nog bijna geen mensen, maar ja die kwamen natuurlijk snel genoeg.
Jammer genoeg had ik in totaal zo'n 1,5 uur vertraging .. beetje jammer!! Er was namelijk een technisch probleem, een brandstoflekkage bij een van de motoren, fijn idee hè? Toch ging de vlucht stukken sneller dat ik had verwacht en ik heb gelukkig nog wel redelijk kunnen slapen onderweg (nee geen oude snurkende mannen naast me waar ik bang voor was).
Eenmaal op Curacao aangekomen kwam ik als een vsn de eerste bij de douane aan, dit was wel fijn want ik hoefde daardoor niet zo lang te wachten. Maar bij de douane moest ik eens even goed uitleggen wat ik nou eigelijk kwam doen en waar mijn stagebewijs dan was als ik stage kwam lopen .. oeps ..?? Ik uitleggen wat de bedoeling was .. mocht ik gelukkig toch doorlopen, haha. En om het nog makkelijker te maken waren mijn koffers ook maar als eerste op de band gegooid, beter kan bijna niet hè!?
Buiten werd ik al opgewacht door Joop, de man bij wie Sander en ik ons appartement huren. Samen reden we flink kletsen terug naar de appartementen, toch grappig op Curacao kletsen met een echte Rotterdammer!!
Bij het complex zater al redelijk wat andere jongens en meiden en het was erg gezellig om lekker te kletsen en te horen wat de andere allemaal op Curacao kwamen doen. Daarna met Sander en Karin even snel boodschappen wezen doen bij de AH voor het avond eten.
Joop had op internet gekeken voor de vlucht van Sander en daar stond dat deze al om 18.35 uur was geland (het was inmiddels al 19.00 uur geweest), dus zijn we maar snel naar het vliegveld gereden, daar aangekomen bleek dat er een fout op internet stond, Sander kwam toch echt pas om 20.45 uur aan .. altijd handig die info op zo'n site ..
Uiteindelijk hebben we Sander rond 21.15 lokale tijd opgehaald van het vliegveld.
Nu is het in Nederland trouwens 5.30 uur terwijl het hier pas 23.30 uur is. Ik duik nu dus lekker mijn bedje in terwijl voor sommige van jullie over niet al te lange tijd de wekker alweer gaat...
Nou dat was het wel weer voor vandaag, mijn dagje was drukker dan druk en kan dan ook wel zeggen dat ik kapot ben!
Dus slaap lekker.
Dikke kussss
03 September 2009 - 07:09
Tijn:
Heerlijk zo'n technisch probleem, maar je ebnt er :D
Vertel eens iets over t appartement? Hoe is t weer??? (al hoef ik dat mss niet te vragen :P) -
03 September 2009 - 07:29
Lisanne:
Fijn om te horen dat alles goed gegaan is en dat de vlucht uiteindelijk mee viel!
Komt helemaal goed daar :) We horen nog wel meer van je neem ik aan ;)
Geniet ervan! -
03 September 2009 - 08:00
Papa:
We zijn weer helemaal bij! Gelukkig dat alles goed ging. Ik krijg overigens nog steeds geen mailtje, dat je een bericht hebt geplaatst.
Ik zorg ervoor, dat vanmiddag om 16.00 uur (dat is bij jou 09.00 uur in de ochtend) skype actief staat. Benieuwd je even te zien/ horen.
Dikke kus, papa. -
03 September 2009 - 09:19
Jochem:
leuk te lezen dat alles goed is gegaan en dat je leuk ontvangen bent op Korsou. Geniet ervan en hou ons op de hoogte. Ik blijf je volgen ... :) -
03 September 2009 - 09:37
Carola:
Hey! Fijn om te lezen dat je goed aangekomen bent!
Ik ben benieuwd om al je verhalen te lezen, dusse deze site wel bijhouden he :P
xx -
03 September 2009 - 10:40
Mama:
Hoi Daf, volgens mij heb je het al helemaal naar je zin.
Ik ga straks even een microfoontje en een camera regelen hoor anders kan ik niet met je skypen!!!
Met Drommeltje alles goed hoor, alleen Lucifer weet nog niet of ze het wel zo leuk vindt.
xxxx