Dag 2 en 3 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Daphne Dragt - WaarBenJij.nu Dag 2 en 3 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Daphne Dragt - WaarBenJij.nu

Dag 2 en 3

Door: Daphne

Blijf op de hoogte en volg Daphne

05 September 2009 | Nederland, Amsterdam

Daar zijn we weer, gisteren niks kunnen plaatsen omdat de internetverbinding eruit lag..
Vanmorgen had Joop gelukkig een nieuwe modem gehaald, deze bleek t echter niet te doen en hij kon dus weer terug naar de winkel voor een andere, deze deed het gelukkig wel!

Gister waren we weer vrij vroeg wakker. Ik was zelfs al rond 7 uur wakker, het was ook zo warm in ons huisje! Toen we hadden gegeten was Joop bezig met de beesten te voeren, hij vroeg of we mee wilde naar de AH voor boodschappen. Dit wilde we natuurlijk wel want zelf hebben we nog geen auto.

Joop z’n scharrel van die avond ging ook mee, met als gevolg dat we heel het eiland hebben gezien omdat zij en een vriendin over heen wilde. Op zich was dit best leuk, maar we waren blij dat de dierenarts belde dat hij voor de deur stond. Hij kwam langs omdat een van de papegaaien zichzelf helemaal aan het kaal plukken is en slecht eet, na onderzoek blijkt dat iemand hem alcohol heeft gegeven (welke gek doet nou zo iets?), inmiddels is hij weer aan het praten geslagen dus dat is een goed teken.

Toen we weer terug waren zijn we met Karin en een vriendin van haar naar Punda en Otrabanda geweest om te winkelen. Dit was super gezellig, om het helemaal af te maken hebben we lekker op een terrasje wat gegeten en gedronken. Je kunt hier echt heerlijk eten! Maar als ik de mensen hier moet geloven word je van veel dingen vrij snel steviger .. haha

Na het eten zijn we met een hele groep gaan stappen. Sander voelde zich niet zo lekker en besloot om thuis te blijven. We gingen naar ‘de boot’, dit was echt heel gezellig en zelfs zo gezellig dat Karin en ik iets te enthousiast op de bar hebben staan dansen (ja ja hoort er allemaal bij he). Verder hebben we met de mannen van het eiland gedanst, want ja op salsa muziek met je natuurlijk wel dansen met iemand die het goed kan! Jammer genoeg was het einde van de avond minder leuk, een meisje van ons complex besloot om alleen naar huis te lopen!? Gelukkig hadden we haar snel gevonden na een aantal keer bellen en zijn we (toen compleet) naar huis gegaan. Omdat ik Sander niet wakker wilde maken, lekker in het lege bed bij Karin op de kamer gekropen.

Vandaag was ik na 2 uurtje slapen alweer klaar wakker. Toen ik beneden kwam was Jeltje ook al wakker, zij had haar wekker per ongeluk verkeerd gezet en was in de veronderstelling dat het al 12 uur was (het was toen half 10). Een uurtje laten zijn we naar Punda vertrokken met z’n viertjes (Jeltje, Susan, Lidia en ik). We hebben daar lekker genoten van onze smoothies en natuurlijk zijn we elk winkel in geweest, voor de airco (goede smoes he!?).

Vanavond ben ik met Karin en Danny lekker sushi wezen eten. Voor Danny was dit de eerste keer en hij vond het minder lekker dan hij verwacht had! Bij zijn hapje met inktvis moest hij heel erg zijn best doen om het binnen te houden en deed er ruim 5 minuten over om het in te slikken. Zijn hap met de witte vis verdween in zijn servetje, dus erg geslaagd was het niet.

Nu zitten we met z’n alle op internet, druk te mailen en de sites bij te werken na een dag geen internet. Verder zitten we lekker spelletjes te spelen en te genieten van de nu aangename temperatuur! Ons appartementje is inmiddels een redelijke vuilnisbelt, morgen toch maar eens opruimen. Verder bevalt alles super goed, als is de douche soms wel erg koud (we hebben alleen koud water en als je dan als tweede onder de douche staat .. brrrr), de oplossing hiervoor is natuurlijk overdag douche .. alleen moet je daar dan net zin in hebben.

Vandaag hebben we ook ons autootje gekregen, een hele luxe met stuurbekrachtiging (zodat Sander ook mag rijden) en het is een automaat, lekker makkelijk! Voor morgen hebben we het strand op de planning staan, zwaar leven hè!?

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs xxxx

• 06 September 2009 - 10:08

Mama:

Je bent weer lekker aan het feesten meis!!
    Volgens mij heb je niet veel tijd voor je stageopdracht tot nu toe.
    Is het verder wel goed gegaan met je tancodes?

xxxx

• 06 September 2009 - 10:51

Andy:

Hallo Daphne,

Veel plezier en een leerzaam verblijf op Curacao.

• 06 September 2009 - 11:04

Caroline:

Hé meis,
    Wat ziet het er daar heerlijk uit!!
    Beleef, Geniet, Ervaar en maak er een fantastische tijd van!
    Dikke kus Caroline

• 06 September 2009 - 15:56

Jeroen:

Zoals ik bij Sanders ook al typte... duidelijk een studiereis;). Gedraag je een beetje he! Veel plezier!! xxx

• 06 September 2009 - 16:02

Oma:

Gelukkig in dit geval dat het uitblijven van berichten kwam doordat de verbinding niet helemaal in orde was.
    Ik maakte me al zorgen.
    "k heb nog net niet gebeld naar mama maar
    .....................
    zo te zien en horen is het één en al feest daar en is er dus niets aan de hand.
    Leuke foto's ook!
    Hoezo stageopdracht?

dagdag

• 06 September 2009 - 17:39

Lien:

één en al blok jaloezie.. geef t niet graag toe maar meid je hebt t meer dan goed voor elkaar hoor:O

ooh en pas je ook wel op voor engerds en drankjes met uitgaan(A)..

wil wel dat je weer heel terugkomt zodat ik weer lekker met je kan bekvechten en weer goed maken natuurlijk ;)

ooh en drommeltje heeft t volgens mij ook wel naar dr zin, lekker een plekje op de trap om te liggen slapen. En ook de hond vindt ze al minder eng, nja wel enige afstand nog maar dat komt ook wel goed;)

nou slaap lekker nog(geen idee wanneer) en geniet zoveel als je kan:D

dikke kus en nog een stiekeme jaloerse blik

ps: ik heb vandaag heel zielig mn huiswerk moeten maken dusja,, een beetje jaloers he;)

• 06 September 2009 - 21:06

Mark.:

Hey Daf,
    Ik wist helemaal niet dat je al was vertrokken!
    Klinkt in ieder geval wel erg gezellig! Veel plezier nog!
    Mark.