Riffort, Maritiem museum, werken en afscheid Karin
Door: Daphne
Blijf op de hoogte en volg Daphne
17 September 2009 | Nederland, Amsterdam
Op de planning stond ook dat we naar het Maritiem museum zouden gaan, toen we daar aan kwamen bleek deze op maandag gesloten te zijn .. lekker voorbereid .. haha
We zijn nog even door de stad heen gelopen en ik ben bij het Plein café Wilhelmina naar binnen gelopen om te vragen of ze nog mensen zochten. Na wat formulieren in te vullen en te horen hebben gekregen dat ze me vandaag of morgen zou bellen zijn we naar huis gegaan.
’s Avonds zijn we met een groep van 12 man uit eten geweest. In de auto werd ik gebeld, bleek dit het Plein café te zijn, of ik dinsdag om half 4 al wilde beginnen. In mijn enthousiasme liet ik de sleutels in de auto hangen terwijl ik hem op slot gooide .. gelukkig kunnen de mensen hier goed auto’s open breken. Want toen ik iemand om hulp vroeg had hij de auto in 3 minuten opgebroken .. oeps!!
Dinsdag ochtend zijn Sander en ik samen nog naar het Maritiem museum, het was zeker interessant maar er was eigenlijk vooral informatie over het WIC en weinig over de slavernij. Wel hebben we leuke foto’s gezien van vroeger, hierop kon je goed zien hoe Willemstad ontstaan en is en hoe het verandert is in de loop van de tijd.
Snel daarna in de stad nog wat gegeten en toen heb ik Sander thuis afgezet want ik moest natuurlijk om half 4 al werken .. althans op gesprek komen. Toen ik daar aankwam mocht ik me meteen omkleden en heb ik uiteindelijk tot 11 uur gewerkt. Het was super leuk, alleen een nadeel dat je een lange broek aan moet, dichte schoenen en een polo .. want je zweet je echt een ongeluk in dat warme weer!!
Aan het einde van de avond vroegen ze of ik woensdag ook wilde werken. Natuurlijk wilde ik dat. Dus je raadt het al; woensdag heb ik heel de dag gewerkt van 9 tot 5, toen ik thuis kwam was ik echt helemaal kapot! Ik wilde nog wat uitwerken voor school maar ben gewoon in slaap gevallen om 8 uur .. uiteindelijk was ik rond half 12 weer wakker en heb ik nog even buiten gezeten, want het was Karin haar laatste avond.
Vandaag (donderdag) zijn we met een groepje (Sander, Karin, Lotte, Melissa, Kim en ik) Punda in geweest. We zouden iets gaan eten bij Sander. Na bijna een uur wachten toch ons eten gekregen, smaakte best goed. Uiteindelijk hoefde we alleen ons eerste drankje te betalen, omdat de baas het vervelend vond dat we zo lang hadden moeten wachten en het eten niet volledig naar wens was geweest.
Daarna zijn we naar huis gegaan, Karin moest de hond namelijk zijn pilletje geven zodat hij rustig zou zijn voor de vlucht. We zouden haar met z’n viertjes weg brengen, maar Sander belde al snel naar Sander dat hij eerder klaar was. Als verrassing is hij samen met een andere vriendin van Karin naar het vliegveld gereden om haar te verrassen.Hier aangekomen hebben we nog even wat gedronken toen ging Kaar toch echt naar boven.
Nu zitten we met een groepje lekker in de tuin te relaxen. Morgen weer een rustig dagje, Sander en ik willen even flink aan de opdracht voor school werken en morgen krijgen we onze definitieve auto, eindelijk!!
Slaap lekker, xxxx
18 September 2009 - 10:17
Lien:
hahaha ooh wat een voorbereiding hebben jullie ook:P
maar t klinkt daar veel beter dan hier hoor;), heel verrassend..
leuk dat je werk hebt gevonden, ook al is t warm..:P en jullie gaan toch niet gek doen en aan school werken:O!?! haha, ik geloof mn oren niet..(A)
nou succes nog en veel plezier(L)
xxxxx -
18 September 2009 - 15:34
Pa:
Nou daf, het gaat weer lekker.
Je weet al dat we 07-11 komen, we gaan nu proberen de Plantage als onderkomen vast te leggen. We hebben er zin in!
Wist overigens niet, dat je nog een andere auto krijgt; hopelijk een wat betere?! We skypen! xxxx. paps