Huisfeest en lagun beach - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Daphne Dragt - WaarBenJij.nu Huisfeest en lagun beach - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Daphne Dragt - WaarBenJij.nu

Huisfeest en lagun beach

Door: Daphne

Blijf op de hoogte en volg Daphne

20 September 2009 | Nederland, Amsterdam

Vrijdag ochtend hebben Sander en ik heel fanatiek aan school gewerkt. We schieten inmiddels redelijk op en dat is toch wel erg fijn om te weten. Rond 3 uur zijn we samen naar het strand gereden, we wisten dat Geertje op Mambo zou liggen maar na 3 rondjes zoeken hebben we het maar opgegeven.Toen we ’s middags wat zaten te eten en Jeltsje aan kwam lopen vertelde we dat we Geertje niet konden vinden. Hoe het kan weten we niet maar Jeltsje had haar in 5 minuten gevonden …

Vrijdag avond hadden we een huisfeest, omdat een aantal dames in het huis vinden dat we te weinig mannen hebben. Uit eindelijk was het best gezellig, al waren de mannen erg snel dronken en waren het ontiegelijke balletjes!!
De bedoeling was dat de groep rond 11 uur weg zou gaan, want sommige (waaronder ik) moesten zaterdag gewoon werken en wilde lekker naar bed. Toen de groep om half 1 eindelijk weg ging hebben we de rommel nog even opgeruimd. Daarna kwam Jeltsje nog even bij Sander op bed kletsen, maar ik ben gewoon in slaap gevallen zo moe was ik.

De volgende ochtend moest ik al om 9 uur werken. Sander zou me weg brengen zodat hij gewoon de auto kon gebruiken overdag. Rond het middag eten kwamen Sander, Jeltsje en Geertje op het terras wat drinken. Het was echt mega druk op het werk, waardoor ik pas rond 3 uur mocht middag eten!! En ik had om half 9 voor het laatst wat gegeten, dus had flinke honger! Sander zou me ook weer ophalen, maar hij was samen met Jeltsje naar het strand, gelukkig had Geertje aangeboden om me op te halen.

Ik ben erg vroeg gaan slapen omdat ik me niet zo lekker voelde. De rest van de groep is nog wel gaan stappen, maar daar had ik echt geen zin in. Vannacht heeft het mega hard geregend, zo hard dat de stroom zelf uitgevallen is, hierdoor was het echt mega benauwd op de kamer en konden we niet echt slapen.

Vandaag zouden we rond half 11 naar het strand gaan. Uiteindelijk reden we rond 11 uur weg, nog best netjes op tijd, we zijn naar Lagun beach gereden met een groepje (Danny, Geertje, Sander, Jeltsje, Sander en ik). We hebben heerlijk gesnorkeld en nog even geïnformeerd wat het daar kosten om je duikbrevet te halen. Nu weten we helemaal zeker dat diegene die we hadden gekozen echt de beste is.

Vanavond met de hele groep wraps gegeten, was super lekker! Wat we morgen gaan doen weten we nog niet, lekker rustig aan en wat aan school denk ik…

Xxxxxxx

• 21 September 2009 - 07:39

Domenica:

Ik ben enorm benieuwd wat je vond van Playa Lagun, zeker omdat ik het 1 van de beste snorkelplekken van Korsou vind.. Zeker een hele mooie plek. Ik vroeg me trouwens ook af bij elke duikschool je dan van plan bent je duikbrevet te halen.. ik ben namelijk ook goed gaan kijken, en heb uiteindelijk mijn Open Water en Advanced Open Water gaan doen bij Atlantis, een heel klein, maar druk duikschooltje, met een hele goede sfeer (al vond ik het zelf). Het leuke vond ik vooral dat je naar verschillende lokaties gaat om te duiken. Hierdoor hadden we al een wat leuke duikplekken gezien voordat we klaar waren. O, en als je de mogelijkheid hebt, ga absoluut een keer naar de Superior Producer. Dit is een wrak dat op 32 m diepe ligt, maar bij Altantis mochten we er onder begeleiding gewoon heen, als Adventure Dive. Zit nog een hele geschiedenis achter het wrak, maar dat weten ze bij elke duikschool wel. Is wel leuk om te weten. Tevens was de school niet erg duur.. nou ja, nog steeds zeer prijzig, maar minder duur dan vele andere.

Hele tekst, sorry sorry, maar het is voor mij natuurlijk ook niet zo lang geleden dat ik er ben geweest :s

Dikke kus

• 21 September 2009 - 07:57

Mama:

Ziet er allemaal weer heel onplezierig uit op de foto's!!!
    Nee hoor kan niet wachten tot we er ook zijn.
    Nog last van je kies?

xxxxx mama

• 21 September 2009 - 08:28

Carola:

Klinkt heel goed allemaal! Hoe was het snorkelen? Heb je mooie dingen gezien?
    Foto's zijn ook erg leuk!

Liefs x

• 21 September 2009 - 08:32

Pa:

Het gaat je weer slecht .......

Informeer bij jouw en enkele andere duikscholen eens wat hun tarieven zijn voor bijv. duiken bij Klein Curacao en dat wrak; lijkt mij een fantastische ervaring! En mama vindt duiken in grotten ook zo leuk .....

We spreken elkaar weer snel! Als je wakker wordt op skype?

xxxx paps

• 21 September 2009 - 09:16

Tijn:

nou dat klinkt goed allemaal, goed dat je een baatnje hebt! betaald alleen wel kut hoorde ik van ma :s

niet teveel tijd aan school besteden he ;)

x Tijn